تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا

تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا

در این مقاله میخواهیم از تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا به شما اطلاعات مفیدی را ارائه دهیم پس تا انتهای مقاله همراه ما باشید.مبدل کاتالیزور وسیله‌ای است که سر راه خروجی اگزوز خودرو قرار می‌گیرد و طی یک سری واکنش‌های شیمیایی با تبدیل گاز‌های سمی حاصل از احتراق خودرو به گاز‌های بی  ضرر، از آلودگی هوا جلوگیری می‌کند. البته این مبدل‌ها انواع مختلفی دارند و واکنش‌های شیمیایی هر کدام از آن‌ها بسته به نوع موتور و سوخت  مصرفی متفاوت است. به  طور مثال مبدل کاتالیستی خودرو‌های گازوئیلی طوری است که در آن واکنش‌های اکسیداسیون انجام می‌شود.

 

مواد تشکیل دهنده کاتالیزور سوزوکی ویتارا از چیست؟

تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا

کاتالیزور خودرو یا همان مبدل های کاتالیستی از سه بخش مهم تشکیل شده اند. قبل از تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا بهتر است ازاجزای داخلی تشکیل شده آن هم بدانید.

هسته کاتالیست: در مبدل هایی که ویژه خودروها هستند، از برخی بستر های سرامیکی مونولیتی با ساختار لانه زنبوری استفاده می شود.

لایه اکسیدی : در حقیقت این لایه نگه دارنده ماده کاتالیست است که افزایش دهنده سطح مخصوص کاتالیست می باشد. این لایه معمولا از جنس اکسید آلومینیوم، دی اکسید تیتانیوم، دی اکسید سیلیکون یا ترکیبی از سیلیکا و آلومینا انتخاب می شود.

ماده کاتالیست : هر مبدل کاتالیستی دارای یک ماده اصلی است که ماده کاتالیست نام دارد و به طور معمول جزو فلز های گران قیمت مانند پالادیوم، رادیوم، پلاتین، طلا و کادمیوم انتخاب می شود. ولی به دلیل صرفه جویی در هزینه معمولا از فلز های پالادیوم و رادیوم استفاده می شود.

 

پیشنهاد مطالعه مفید:  تعمیر کاتالیزور چری

علائم خرابی کاتالیزور سوزوکی ویتارا

وقتی کاتالیزور خودروی شما خراب می شود و نیاز به تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا پیدا می کنید از خود علائم شایعی نشان میدهد که شما باید به آن توجه داشته باشید و به یک مرکز تخصصی نشان دهید. از جمله:

  • افزایش ناگهانی مصرف سوخت
  • افت شتاب گیری
  • روشن نشدن یا استارت خوردن نامناسب خودرو
  • مردود شدن خودرو در تست های آلایندگی
  • روشن شدن چراغ چک خودرو
  • بدکار کردن خودرو و لرزش در سرعت های پایین

 

تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا

شما برای تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا و خودروهای وارداتی و چینی میتوانید به مرکز تخصصی کاتالیزور سورنا کاتالیست مراجعه کنید 

تعمیر و تعویض کاتالیزور با نازلترین قیمت ها

شستشوی کاتالیزور انواع خودروها 

تعمیر کاتالیزور خودروهای وارداتی با ضمانت نامه کتبی به شرط خاموش شدن چراغ چک و پایین اومدن مصرف سوخت

با بالاترین سرعت و دقت با هدف جلب رضایت مشتریان و مطابق با انتظارات شما

مشاوره خرید و تمامی موارد مربوط به کاتالیزور انواع خودروها.

رفع بوی بد داخل کابین ماشین

09211046454

 

چه کارهایی باعث خرابی کاتالیزور می شود؟

کارهایی هستند که وقتی آنها را انجام می دهید باعث خرابی زودرس کاتالیزور می شوند که اگر به آنها دقت داشته باشید دیگر دچار خرابی نمیشوند.

از جمله:

  • عملکرد بد سیستم احتراق

اگر سیستم احتراق عملکرد بدی داشته باشد، کاتالیزور خراب می‌شود. دلیلش این است که احتراق به‌درستی صورت نمی‌گیرد و بدسوزی (میس فایر) رخ می‌دهد. در نتیجه، مخلوط سوخت به‌طور ناقص می‌سوزد. سوختن ناقص به تشکیل مقدار زیادی دوده می‌انجامد که در مبدل جمع می‌شود. در این مرحله می‌توان آن را تمیز کرد و مشکل را برطرف کرد. اما اگر به جایی برسد که سیم پیچ ذوب شود، دیگر تمیزکردن آن کمکی نخواهد کرد.

  • استفاده از سوخت با کیفیت پایین

یکی دیگر از دلایل خرابی کاتالیزور استفاده از سوخت کم‌کیفیت است. این سوخت‌ها به‌طور کامل نمی‌سوزند و مابقی فرایند سوختن آنها در کلکتور و مستقیما در مبدل انجام می‌شود. به همین دلیل ذرات ریز آنها فیلتر را مسدود می‌کنند و هوا نمی‌تواند از آن عبور کند.

  • کاتالیست بی‌کیفیت یا تقلبی

اگر کاتالیست را تعویض کرده‌اید و نوع بی‌کیفیت یا تقلبی آن را خریده‌اید، خیلی زود خراب می‌شود یا اینکه بدعمل می‌کند. برای مثال در کاتالیست تقلبی ممکن است قطر سلول‌های آن کوچک‌تر از اندازه معمول باشد. به این ترتیب حفره‌ها خیلی سریع مسدود و خراب می‌شوند.و کار به تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا می کشد.

  • مسدود شدن مبدل با پسماندهای احتراق

اگر موتور به هر دلیلی بیش‌ازحد روغن مصرف می‌کند، در طی احتراق دود سیاه خورنده‌ای تولید می‌شود که همراه با پسماندهای احتراق وارد مبدل می‌شود و روی آن اثر منفی می‌گذارد.

پیشنهاد مطالعه آزاد: هزینه تعمیر و تعویض کاتالیزور

کارکرد مفید یک کاتالیزور چقدر است؟

برای این که شما به تعمیر کاتالیزور سوزوکی ویتارا نرسید بهتر است ازکارکرد مفید کاتالیزور خود آگاه باشید، یک کاتالیزور حدود 3 الی 4 سال می باشد اما همانند سایر قطعات خودرو ، میزان دوام دقیق این قطعه می تواند متفاوت باشد . مواردی همچون  مسافت پیموده شده و تنظیمات موتور نیز می تواند بر دوام کاتالیست تأثیر بگذارد .

به طور کلی ، در طول عمر یک خودرو ، لازم است حداقل یکبار مبدل کاتالیزور تعویض گردد.

 

 

 

Rate this post
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *