مرکز تعویض کاتالیزور

مرکز تعویض کاتالیزور

 

تعیین اینکه آیا یک مبدل کاتالیزوری نیاز به تعویض دارد یا خیر؟ باید بگوییم بهتر است اول به یک مرکز تعویض کاتالیزور خوب مراجعه کنید.

تا از مبدل کاتالیزوری خود مطمئن شوید که آیا درست کار می کنند و یا نیاز به تعویض دارد یا تعمیر پس با صبر و تحمل بهترین جا را انتخاب کنید.

مبدل های کاتالیزوری به خودی خود خراب نمی شوند قبل از تعویض مبدل کاتالیزوری، این پنج مرحله توصیه شده از سورنا کاتالیست را دنبال کنید.

 

5 نکته مهم تعویض کاتالیزور که باید بدانید

مرکز تعویض کاتالیزور مرکز تعویض کاتالیزور

بهترین مرکز تعویض کاتالیزور در تهران

مرحله 1:
همه کدهای عیب تشخیصی (DTC) را بازیابی و تعمیر کنید. هر گونه بولتن خدمات فنی موجود (TSB) یا ماژول کنترل نیرو (PCM) به روز رسانی فلاش مجدد را بررسی کنید،
هر شرایطی که انتشار گازهای گلخانه‌ای را افزایش دهد یا بر خوانش سنسور تأثیر بگذارد، می‌تواند باعث ایجاد DTC کاذب شود، حتی اگر مبدل در وضعیت مناسب کار کند.

بسیاری از کدهای مشکل OBDII بر عملکرد مبدل تأثیر می گذارد. تمام کدهای دیگر را قبل از تصحیح کدهای مبدل تصحیح کنید.

فلاش مجدد فرآیند به روز رسانی PCM با آخرین برنامه موجود از سازنده خودرو است. در برخی موارد، سازندگان TSB هایی را منتشر می کنند که نشان

می دهد فلاش مجدد PCM به حل مشکلات انتشار کمک می کند.

 

 

بیشتر بدانید: آیا کاتالیزور تعمیر می شود

 

گام 2:
نشتی صحیح سیستم اگزوز، اسکنر خودکار OBDII

بازرسی کل سیستم اگزوز حیاتی است. با این حال، مهم است که اطمینان حاصل کنید که مناطق زیر بخشی از بازرسی شما هستند:

تمام نواحی جوش را از نظر ترک، به ویژه درگاه های حسگر اکسیژن (O2) بررسی کنید.

تمام اتصالات لوله را از نظر تراز نادرست یا آسیب دیده واشر بررسی کنید.

اتصالات گیره را از نظر نشتی بررسی کنید.

برای نشتی به منیفولد اگزوز نگاه کنید.

به هر نوع لوله انعطاف پذیر در سیستم توجه کنید.

 

حتی یک نشتی کوچک در هر نقطه از سیستم اگزوز می تواند مقدار قابل توجهی از اکسیژن را به سیستم بکشد. از آنجایی که مبدل‌های کاتالیزوری ظرفیت ذخیره‌سازی اکسیژن محدودی دارند،

 

سنسور O2 پشتی اکسیژن بیش از حد را تشخیص داده و کد کارایی مبدل را ایجاد می‌کند. نشتی در سیستم اگزوز می تواند بر ذخیره اکسیژن در مبدل تأثیر بگذارد و منجر به قرائت نامناسب سنسور O2 شود که بر تعادل نسبت هوا به سوخت (AFR) تأثیر می گذارد.

 

مرکز تعویض کاتالیزور، تکنسین های خودرو در حال بررسی نشتی اگزوز
مرحله 3:
مطمئن شوید که وسیله نقلیه در کنترل سوخت مناسب است
سنسورهای O2 برای کنترل سوخت و تشخیص مبدل PCM حیاتی هستند. عملکرد سنسور O2 را بررسی کنید تا مطمئن شوید خودرو در کنترل سوخت است.

در اکثر کاربردها، سنسور O2 جلو باید حدود 450 میلی ولت سوئیچ کند، در حالی که سنسور O2 عقب باید بالاتر یا برابر با 450 میلی ولت باشد، معمولاً 650-850 میلی ولت.

اگر سنسور اکسیژن عقب بالاتر یا برابر با 450 میلی ولت نیست، آلاینده های خودرو را با یک آنالایزر چهار یا پنج گاز بررسی کنید. سنسورهای AFR جلو در اکثر شرایط باید AFR 14.7:1 را نشان دهند.

بسیاری از ابزارهای تشخیصی برای آزمایش دقیق سنسورهای O2 وجود دارد. قبل از تعویض هر سنسور عملکرد را بررسی کنید.

 

مرکز تعویض کاتالیزور

مرحله 4:
تست آلودگی
مسمومیت مبدل زمانی اتفاق می‌افتد که مبدل در معرض موادی قرار می‌گیرد که سطوح کاری آن را می‌پوشاند و کاتالیزور را تا حدی می‌پوشاند که نتواند با اگزوز تماس پیدا کند و آن را تصفیه کند.

نشتی داخلی در سیستم خنک کننده می تواند اجازه دهد خنک کننده وارد سیستم اگزوز شده و مبدل کاتالیزوری را مسموم کند.

یک تست نشتی انجام دهید تا مطمئن شوید که سیستم خنک کننده فشار سیستم را نگه می دارد (درپوش فشار را برای فشار دقیق بررسی کنید) به مدت 15 دقیقه.

 

مرحله 5:
قسمت صحیح را برای برنامه تعمیر یا تعویض انتخاب کنید

اگر تشخیص دادید که باید مبدل را باید تعویض کنید، یک مبدل کاتالیست ممتاز را انتخاب کنید. برای اطمینان از انتخاب صحیح مبدل جایگزین به یک مرکز معتبر و خوب مراجعه کنید.

تا اطمینان حاصل کنید که به بهترین نحوه کاتالیزور خودروی شما را تعویض و یا تعمیر می کنند، شما مبتوانید به بهترین و مجهزترین مرکز تعویض

کاتالیزور در تهران یعنی سورنا کاتالیست مراجعه کنید تا با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت تعویض کاتالیزور خودروی خود را انجام دهید.

 

 

برقراری ارتباط 

09127744604

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *