تعویض کاتالیزور

تعویض کاتالیزور

تعمیر و تعویض کاتالیزور یک دغدغه بسیار مهم است برای دارندگان خودرو که موقع تعویض و یا تعمیر آن به یک مرکز تخصصی فکر میکنند،تا خیالشان از اصل بودن کاتالیزور راحت باشد،با ما همراه باشید تا بهترین مرکز تخصصی کاتالیزور را به شما معرفی کنیم.

قیمت بالای خرید کاتالیزور این روز ها باعث شده تا بسیاری از افراد توان خرید کاتالیزور نو نداشته باشند یا به دلیل استفاده کاتالیزور جنس بد توسط تولید کنندگان داخلی باعث شده تا ارور کاتالیزور خیلی زودتر از تایمش رخ دهد.

مجموعه سورنا کاتالیست با سابقه فراوان و تخصص بالا در شست و شو  تعمیر  و تعویض کاتالیزور و رفع ارور آن شما را از خرید کاتالیزور نو بی نیاز میکند.

طبق نظر کارشناسان خودرو، کاتالیزور ماشین دارای عمر ۸۰ هزار کیلومتر است. یعنی هنگامی که خودرو این مسافت را طی کرد باید به فکر تعویض آن

باشید یا اینکه پس از طی این مسافت نسبت به سرویس کاتالیزور خودرو اقدام نمایید.

اما در مناطقی که آلودگی هوا زیاد است یا سوخت کیفیت مناسبی ندارد لازم است که کاتالیست در فاصله زمانی کوتاهتری سرویس شود. تعمیر

کاتالیزور ماشین نیاز به مهارت و تجربه دارد و هر تعمیرکار خودرویی نمی تواند از عهده آن بر بیاید.

سورنا کاتالیست به عنوان بزرگترین و معتبرترین مرکز سرویس و تعمیر کاتالیزور، آمادگی دارد تا کاتالیست انواع خودروهای سواری را به بهترین شکل

ممکن سرویس و تعمیر نموده تا این قطعه مانند روز اول، به بالاترین راندمان خود برسد.

 

برای اطلاع از خدمات ویژه این مرکز با کارشناسان ما تماس بگیرید.

09127744604

 

تعمیر و تعویض کاتالیزورخودروهای وارداتی

در مجموعه تخصصی سورنا کاتالیست تعمیر و تعویض کاتالیزور ام وی ام هم انجام میشود اما بهتر است بدانید که این قطعه مهم و اساسی چه نقشی در خودروها دارد.

یکی از مشخصه های تمام خودروهای دنیا آلاینده بودن آنهاست. البته میزان آلایندگی هر خودرو با خودروهای دیگر متفاوت است و کاهش میزان آلایندگی

خودرو و بهبود وضعیت مصرف سوخت از هدف های تمام خودروسازی های معتبر دنیا است.

کاتالیزور قطعه‌ای متشکل از فلزات گران و بدنه اسفنجی شکل در داخل خود است. این قطعه، گازهای سمی ناشی از احتراق سوخت همچون مونوکسید

کربن، اکسید نیتروژن، هیدروکربن و اکسید ازت را در یک فرآیند شیمیایی، فیلتر می‌کند تا گاز نهایی خروجی از اگزوز، پاک و بی‌خطر شود.

علائم خرابی کاتالیزور خودروها

علائم مختلفی وجود دارند که پس از وقوع آن­ها به احتمال زیاد کاتالیزور خودرو دچار مشکل شده است. در ادامه لیستی از این علائم آورده شده است.

  • روشن شدن چراغ اخطار یا همان چراغ چک خودرو؛ با استفاده از اسکنر و چک کردن کد آن می ­توان پی برد که مشکل از کاتالیزور است یا نه.
  • استشمام بوی ناخوشایند از اگزوز
  • کاهش دمای کاتالیست
  • کاهش قدرت ماشین
  • کاهش شتاب خودرو
  • صداهای غیرطبیعی از قسمت زیر خودرو
  • عدم موفقیت در آزمون آلایندگی
  • افزایش مصرف سوخت
  • افزایش دمای بیش از حد موتور

 

 

تعمیر و تعویض کاتالیزور خودروهای چینی

تعمیر و تعویض کاتالیزور هیوندا وراکروز و انواع هیوندای و ماشین های چینی و وارداتی در مرکز تخصصی سورنا کاتالیست انجام میشود،شما با خیالی آسوده می توانید کاتالیزور اورجینال را از سورنا کاتالیست بخواهید.

رایج ترین علائم خرابی کاتالیزور

رایج ترین نوع خرابی کاتالیزور در خودروهای قدیمی تر گرفتگی بیش از حد شبکه های آن است که باعث می شود دود حاصل از احتراق موتور نتواند از کاتالیزور عبور کند و ازاگزوز خارج شود.

وقتی خروج دود با مشکل مواجه شود ورود هوا به موتور نیز مختل میشود و در نتیجه عملکرد موتور به شدت افت می کند. کاتالیزور نسبت به تغییرات دما

و ترکیبات موجود در گازهای خروجی حساس است.

مثلا خرابی واشر سرسیلندر باعث وارد شدن روغن و آب به محفظه احتراق شده و گازهای خروجی را آلوده می کند و به کاتالیزور آسیب می رساند .

ریختن مکمل های انژکتور شور در باک یا اکتان بوسترها برای  کاتالیزور ضرر دارد لذا از این مواد در خودرویتان استفاده نکنید.

اگر سیستم جرقه خودروی شما معیوب باشد باعث می شود  مخلوط سوخت و هوا ناقص بسوزد و گازهای حاصل از احتراق ناقص عامل دیگری برای تخریب کاتالیزور هستند .

گرم شدن بیش از حد موتور از دیگر مواردی هست که باعث خرابی کاتالیزور می شود. ضربه خوردن و صدمه دیدن پوسته کاتالیزور نیز می تواند کارکرد آن را مختل کند .

نکته مهمی که باید به آن توجه داشت این است که اگر هر یک از موارد فوق الذکر باعث خرابی کاتالیزور شده است باید ابتدا عیب مورد نظر را رفع کرده و سپس اقدام به تعویض کاتالیزور نمایید.

زیرا تا وقتی عامل اصلی خرابی ریشه یابی نشود صرفا تعویض کاتالیزورمشکل را حل نمی کند و پس از مدتی دوباره کارکرد آن مختل می شود.

 

نحوه بررسی کاتالیزور برای نقص

شما می­توانید برای بررسی تعمیر و تعویض کاتالیزور خودتان  اقدام کنید اما با این حال، برای انجام این روش، تجربه و ابزارهای تشخیصی مورد نیاز خواهد بود. برای تشخیص دقیق، بهتر است به یک مرکز خدمات تخصصی مراجعه کنید.سورنا کاتالیست با افتخار، تعمیر کاتالیزور را انجام می­دهد.

  1. کاتالیزور را از لحاظ ظاهری بازرسی کنید. اگر آسیب مکانیکی، فرورفتگی و یا خراشیدگی پیدا کردید، به احتمال زیاد سلول­های داخلی نیز خراب شده­اند. متأسفانه با کمک یک بازرسی خارجی نمی­توان با دقت 100 درصد وضعیت سلول­ها را تعیین کرد. علاوه بر این برای گرفتن نتیجه معاینه فنی حتما باید خودرو را به دست کاردان بسپارید.
  2. فشار اگزوز را بررسی کنید. برای انجام چنین بررسی، یک دستگاه خاص یعنی یک مانومتر مورد نیاز است. به وسیله این دستگاه و تجهیزات تخصصی دیگر می­توانید فشار اگزوز را اندازه گیری کنید. اگر بالاتر از حد نرمال باشد، یک نقص وجود دارد.

 

 

برای مطالعه بیشتر:مرکز تخصصی تعمیر کاتالیزور

 

معایب حدف کاتالیزور از خودرو

برخی از مالکان در موعد تعویض کاتالیزور بنابر توصیه های غیر کارشناسی تعمیرکاران و همچنین قیمت بالای این قطعه، اقدام به  حذف کاتالیزور خودرو می کنند تا به اصطلاح نفس خودرو باز شود.

در این میان برخی از افرادی که اقدام به ریمپ کردن خودرو می کنند هم، می گویند سنسور اکسیژن دوم را از مدار خارج می کنند تا چراغ چک روشن نشود.

حذف کاتالیزور خودرو علاوه بر آلوده کردن محیط زیست، سبب بروز مشکلات فنی در خودرو هم می شود و حذف سنسور دوم اکسیژن هم تنها پاک کردن صورت مسئله است.

 

آیا شستشوی کاتالیزور واجب است؟

یکی از راه هایی که میتواند از تعمیر و تعویض کاتالیزور جلوگیری کند شستشوی کاتالیزور است که باید حتما آن را جدی بگیرید،

به طور کلی، سه روش برای شستشوی کاتالیزور خودرو وجود دارد:

راه اول : توسط فرد متخصص

در روش اول، یک مکانیک متخصص، کاتالیزور خودرو ها را از روی موتور پیاده کرده و با مواد رسوب گیر یا دستگاه التراسونیک مخصوص، پاک می کند و مجددا آن ها را سر جایش می بندد. مسلما این کار نیازمند صرف وقت زیادی است.

راه دوم: 

این است که مواد پاک کننده و رسوب گیر به بنزین اضافه شود تا در مسیر عبور بنزین از جمله انژکتورها، هرگونه رسوب را برطرف نماید. برای شستشوی کاتالیزور خودرو با این روش، مکمل های مختلفی برای بنزین در بازار موجود است؛ ولی معمولا این مکمل ها قیمت بالایی دارند.

راه سوم:

روش سوم که در واقع پیشگیری است، استفاده از بنزین سوپر به جای بنزین معمولی است. بنزین سوپر ناخالصی بسیار کمتری دارد و کاتالیزور خودرو ها دیرتر دچار گرفتگی می شوند.

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *