تعمیر کاتالیزور بایک سابرینا

تعمیر کاتالیزور بایک سابرینا

 

در این مقاله میخواهیم از تعمیر کاتالیزور بایک سابرینا به شما اطلاعاتی را ارائه دهیم مبدل های کاتالیزوری (که به آن گربه نیز گفته می شود) بیش از 50 سال است که به طور گسترده در تولید خودرو استفاده می شود و برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای تولید شده توسط ماشین شما طراحی شده است. مبدل‌های کاتالیزوری با واکنش‌های شیمیایی، مواد مضر موجود در گازهای خروجی خودرو را به مواد کم‌ضرر مانند دی‌اکسید کربن و بخار آب تبدیل می‌کنند.

به عنوان بخشی از احتراق عادی سوخت خودرو، انتشار گازهای گلخانه ای از اگزوز خارج می شود که سه مورد اصلی آن گاز نیتروژن، دی اکسید کربن و بخار آب است. سایر انتشارات مضر را می توان در اگزوزها یافت، مانند مونوکسید کربن یک گاز سمی که هم بی رنگ و هم بی بو است. هیدروکربن ها یا ترکیبات آلی فرار (VOCs) جزء اصلی مه دود هستند که بیشتر از سوخت نسوخته تبخیر شده و اکسیدهای نیتروژن تولید می شوند. اینها باعث ایجاد دود و باران اسیدی می شوند که می تواند باعث تحریک غشاهای مخاطی انسان شود. خدمات تیونینگ ECU خودرو ما ممکن است مشکلات سیستم های کنترل آلایندگی شما را شناسایی کند.

 

 

علائم خرابی مبدل کاتالیزوری بایک سابرینا

تعمیر کاتالیزور بایک سابرینا

هنگامی که مبدل های کاتالیزوری شروع به خرابی می کنند و نیاز به تعمیر کاتالیزور بایک سابرینا می شود علائم هشدار دهنده خاصی وجود دارد. در اینجا پنج نشانه وجود دارد که مبدل کاتالیزوری شما ممکن است نیاز به بررسی داشته باشد:

صدای تق تق در زیر خودرو این زمانی اتفاق می افتد که یک مبدل کاتالیزوری آسیب دیده باشد. این می تواند ناشی از سن باشد یا می تواند ناشی از نوع مخلوط سوخت مورد استفاده در خودرو باشد. جغجغه در نتیجه خراب شدن توری داخل مبدل است و زمانی که موتور برای اولین بار واژگون می شود بیشتر قابل توجه است.
بررسی کنید چراغ موتور روشن شود. دلایل مختلفی برای روشن شدن چراغ چک موتور وجود دارد، اما زمانی که حسگر نسبت هوا به سوخت و سنسور اکسیژن متوجه مشکلی شوند، چراغ را فعال می کند. (مکانیک شما می تواند خودرو را برای کدهای مشکل اسکن کند تا بررسی کند که مشکل کجاست.)
کاهش عملکرد موتور این اغلب یکی از علائم اولیه خرابی مبدل کاتالیزوری است، بنابراین توجه به عملکرد خودروی شما راهی عالی برای تشخیص زودهنگام مشکل است. برخی از اولین چیزهایی که ممکن است متوجه شوید کاهش قدرت، شتاب کمتر و مصرف سوخت ضعیف است.
بوی گوگرد از اگزوز. بنزین حاوی گوگرد است و در طی فرآیند احتراق به سولفید هیدروژن تبدیل می‌شود که مبدل کاتالیزوری آن را به دی اکسید گوگرد تبدیل می‌کند که کاملاً بی‌بو است. با این حال، هنگامی که یک مبدل کاتالیزوری از کار می افتد، سوخت نسوخته در اگزوز باقی می ماند که بویی بسیار شبیه به تخم مرغ های فاسد دارد و باید به تعمیر کاتالیزور بایک سابرینا بپردازید.

 

 

بیشتر بدانید: تعمیر کاتالیزور پیکانتو

 

چگونه از مشکلات مبدل کاتالیزوری اجتناب کنیم

تعمیر کاتالیزور بایک سابرینا

مانند تمام مشکلات خودرو، پیشگیری از آنها قبل از بروز آنها همیشه بهترین برنامه است. پس قبل از تعمیر کاتالیزور بایک سابرینا مراقبت از آن را بدانید.

اگر موتور شما بد احتراق می کند، یا اگر مایع خنک کننده شما می سوزد، می تواند منجر به مشکلاتی در مبدل کاتالیزوری شود. رفع این مشکلات قبل از آسیب دائمی به مبدل کاتالیزوری باعث صرفه جویی در هزینه ها و سردردهای بعدی می شود. در اینجا سه ​​راه برای انجام این کار وجود دارد:

1. انجام بازدیدهای منظم برنامه ریزی شده تعمیر و نگهداری به یافتن هر گونه مشکلی که می تواند منجر به آسیب دیدن مبدل کاتالیزوری شود کمک می کند. به همین دلیل است که نباید چراغ چک موتور را هنگام روشن شدن نادیده بگیرید. همیشه آن را در اسرع وقت برای تشخیص بررسی کنید تا منبع مشکل را دوباره بررسی کنید.

2. همچنین می توانید عملکرد مبدل کاتالیزوری خود را با تعویض شمع ها در زمانی که وسیله نقلیه شما به 50000 مایل رسید، بهبود بخشید، زیرا شمع های فرسوده یا آسیب دیده می توانند منجر به تجمع بیش از حد کربن شوند.

3. رانندگی با سرعت بزرگراه برای حداقل 20 دقیقه یک بار در هفته همچنین به موتور کمک می کند تا به دمای عملیاتی مناسب برسد و رسوباتی را که ممکن است در سیستم اگزوز و مبدل کاتالیزوری جمع شده باشد بسوزاند.

 

 

سورنا کاتالیست

تعمیر کاتالیزور خودروهای وارداتی با ضمانت نامه کتبی به شرط خاموش شدن چراغ چک و پایین اومدن مصرف سوخت

با بالاترین سرعت و دقت با هدف جلب رضایت مشتریان و مطابق با انتظارات شما

مشاوره خرید و تمامی موارد مربوط به کاتالیزور انواع خودروها.

رفع بوی بد داخل کابین ماشین

برقراری ارتباط:

09127744604

Rate this post
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *