تعمیر کاتالیزور ام وی ام 315

تعمیر کاتالیزور ام وی ام 315

 

تعمیر کاتالیزور ام وی ام 315 یک کار حساس است که دقت بالایی میخواهد چرا که کاتالیزور شامل پوسته ای از فولاد ضد زنگ ،عایق حرارتی و محفظه است که داخل آن با فلزاتی گرانبها نظیر رودیم ، پالادیوم و پلاتین پوشیده شده است. این قطعه در مسیر اگزوز قرار گرفته و وظیفه آن کنترل آلایندگی های خودرو است. کاتالیزور خودرو قادر است گاز های سمی خارج شده از پیشرانه اتومبیل ها را به گاز های غیر سمی تبدیل کند. در بسیاری از کشورهای جهان استفاده از کاتالیزور در خودرو امری اجباری است و به همین دلیل اکثر خودروسازان بزرگ دنیا از این قطعه در سیستم اگزوز محصولاتشان استفاده می کنند.

 

علائم خرابی کاتالیزور ام وی ام 315 چیست؟

تعمیر کاتالیزور ام وی ام 315

شایع ترین علائمی که هنگام خراب شدن کاتالیزور ام وی ام 315 رخ می دهند عبارتند از:
افزایش ناگهانی مصرف سوخت
افت شتابگیری
ممکن است خودروی شما روشن نشود یا بد استارت بخورد.
چراغ اخطار (چک) در پشت آمپر روشن می شود.
بد کار کردن خودرو همراه با لرزش در حالت دور آرام
بوی بد یکی از شایع ترین علائم خرابی کاتالیست می باشد. اگر بویی شبیه تخم مرغ گندیده احساس کردید و به مرور زمان بو بیشتر شد نشانه خرابی کاتالیزور است.
کاهش دمای کاتالیزور با توجه به اینکه بازدهی واقعی کاتالیزور هنگامی است که دمای آن بالا می رود و حتی احتمال دارد تا مرز 700 و 800 درجه هم نزدیک شود پس کاتالیزوری که پس از مدتی رانندگی و گرم شدن موتور هنوز به دمای ایده ال خود نرسیده باشد معیوب است.
البته راه تشخیص دمای کاتالیزور نیازمند دستگاهی به نام حرارت سنج اینفِرارِد است.
در صورتی که خودرو کاملا سرد باشد اگر کاتالیزور را با دست تکان دهید و صدایی شبیه تکان خوردن سنگریزه در داخل آن به گوش برسد نشانه ای از ریختن شبکه های داخل آن است.

 

علت خرابی کاتالیزور ام وی ام 315 چیست؟

تعمیر کاتالیزور ام وی ام 315

در صورت خرابی کاتالیزور اول باید عیب مورد نظر را رفع کرده و سپس اقدام به تعویض و یا تعمیر کاتالیزور ام وی ام 315 نمایید. زیرا تا وقتی عامل اصلی خرابی ریشه یابی نشود صرفا تعویض کاتالیزور مشکل را حل نمی کند و پس از مدتی دوباره عملکرد آن را مختل می کند. از عوامل تاثیرگذار در خرابی کاتالیزور می توان به موارد زیر اشاره کرد :

• گرم شدن بیش از حد موتور

• ضربه شدید و صدمات فیزیکی

• معیوب بودن سیستم جرقه خودرو

• مکمل های انژکتور شور و مکمل های تقلبی

بیشتر بدانید: تعمیر کاتالیزور سورنتو

چگونه کاتالیزور ام وی ام 315 را شستشو دهیم؟

تا به اینجای متن متوجه شدیم که کاتالیزور خودرو یک قطعه بسیار مهم و تاثیرگذار است، از همین جهت نسبت به سلامتی و تمیزی آن باید حساسیت زیادی به خرج داد. همچنین توجه داشته باشید که پروسه شستشوی کاتالیزور نیازمند توجه به یک سری قواعد و توضیحات است که شما باید پیش از انجام شستشو از این قواعد و توضیحات مطلع شوید.

استفاده از محصول شستشوی کاتالیزور یک راه مناسب و آسان به نظر می‌رسد که شما می‌توانید از طریق آن شستشوی کاتالیست را انجام دهید. برای این کار شما باید این محصول را در ابتدا خریداری و سپس آن را به باک مخزن سوخت خودرو اضافه کنید. در ادامه این محصول با استفاده از ترکیبات ویژه‌ای که دارد کاتالیست خودرو و سنسور اکسیژن را تصفیه و پاک‌سازی می‌کند.

البته شما باید در زمان خرید محصول شوینده کاتالیزور ام وی ام 315 به استاندارد بودن آن توجه لازم را داشته باشید، چرا که در غیر این صورت می‌تواند مشکلات بیشتری را پیش آورد و باعث خسارت‌های سنگینی شود. همچنین توصیه‌ای برای شما داریم و آن این است که هیچ‌گاه از اسید، جوهر نمک و … برای شستشو استفاده نکنید، چرا که این مواد باعث از بین رفتن فلزات فعالی که در کاتالیزور وجود دارند، می‌شوند.

از طرفی گاهی اوقات آلودگی و کثیفی قطعه به قدری زیاد است که شست‌وشو جواب نمی‌دهد و در چنین شرایطی شما باید نسبت به تعویض قطعه و یا تعمیر کاتالیزور ام وی ام 315 اقدامات لازم را انجام دهید و به کیفیت کاتالیزوری که خریداری می‌کنید، توجه کافی داشته باشید.

 

تعمیر کاتالیزور ام وی ام 315

سورنا کاتالیست

تعمیر کاتالیزور خودروهای وارداتی با ضمانت نامه کتبی به شرط خاموش شدن چراغ چک و پایین اومدن مصرف سوخت

با بالاترین سرعت و دقت با هدف جلب رضایت مشتریان و مطابق با انتظارات شما

مشاوره خرید و تمامی موارد مربوط به کاتالیزور انواع خودروها.

رفع بوی بد داخل کابین ماشین

09211046454

 

 

Rate this post
0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *